fbpx
Nap
Óra
Perc
Másodperc
Nap
Óra
Perc
Másodperc

Lépjen mielőtt milliókat veszítene!

Luxus ingatlan közvetítés prémium módszerekkel!

Add át az ingatlanértékesítéssel járó terheket egy olyan szakembernek, aki egyedi módszereivel hamarabb eladja ingatlanod, mint gondolnád!
A többi piaci szereplővel folytatott személyes beszélgetések alapján, végül mellettük döntöttünk, és nem bántunk meg. Kedves, segítőkész a csapat, és a közvetítés ára is baráti. Én csak ajánlani tudom Őket. Mind a lakáseladás, mind a lakásvétel tekintetében számíthattunk rájuk. Szerintem érdemes adni nekik egy esélyt, nekünk bejött:)

András Domonkos

Dolgozz profival,

kókler ingatlanosok helyett!

Egyre több az ingatlanértékesítő a piacon, ami sajnos azzal jár, hogy a szakma felhígult és a megbízónak nehéz felmérni, hogy ki az igazán jó szakember. Sok értékesítő a jól bevált és egyben elavult módszerektől reméli az eredményeket, persze hiába. A legtöbben nem tudják, hogy a luxuskategóriájú ingatlanok értékesítéséhez különleges, alternatív módszerekre van szükség, ha azt tényleg méltó áron akarjuk eladni.
A szolgáltatásom kiemelkedő eredményei nem csak annak tudhatók be, hogy egyszerre kevés ingatlannal foglalkozom és ezáltal kiemelt figyelmet kap minden megbízóm. Ami igazán egyedi és máshol nem létező jelenség, hogy én valóban sok anyagi ráfordítást áldozok az ingatlan eladásra: az innovatív értékesítési stratégia része lehet akár a videó és drónfelvétel, a 360-as virtuális túra és a közösségi média hirdetések. Minden releváns platformot megcélzok a siker érdekében!

Nézd meg, hogy milyen videókat csinálok exkluzív megbízóimnak!

Eladó panorámás öko-passzív villa Csillebérc alatt

Öko passzív ház az erdő szélén, páratlan panorámával 400m tengerszint feletti magasságról a város irányába. Közel 0 Ft os rezsivel, napelemekkel, medencével eladó.

Eladó belvárosi luxus apartmanok a Jókai utcában

Belvárosi luxus apartmanok saját kivitelezésben! Nyugati pályaudvarnál, körúton belül található, igényes, kívül belul felújított épületben. A házban élt és alkotott gróf Széchenyi zsigmond. A lakások kifejezetten ajánlottak befektetési célzattal, de akár saját részre is kivaloan alkalmas. Kompakt otthonos elrendezés, minőségi kivitelezés jellemzi. Munkánkra garanciát vállalunk!

Miért érdemes velem dolgozni?

Profizmus

Az egyedi hirdetési szövegekhez profi által készített fotók és videók tartoznak. Számos kiegészítő szolgáltatás segít abban, hogy még eladhatóbb legyen az ingatlanod, magas áron. Az ügyintézés szintén egyedülálló: online digitális szerződés és online vételi szándéknyilatkozat spórol neked időt.

Átláthatóság

Fontos, hogy megbízóim is pontosan tudják, hogyan halad az ingatlanuk eladása. Éppen ezért a heti szintű kapcsolattartás keretében statisztikai elemzéseket és beszámolókat küldök. Pontosan tudni fogod, hogyan halad az ingatlanod eladása és magad is meggyőződhetsz róla, milyen sok energiát fektetek abba, hogy elégedett ügyfél legyél.

Tapasztalat

Az elmúlt évek ingatlanközvetítői és befektetői projektjei olyan tapasztalatot, kapcsolati hálót, innovatív módszereket hoztak, amelyből pontosan tudom, hogy mi a titka a luxusingatlanok eladásának.

Bízd egy olyan szakértőre ingatlanod eladását, aki már több tucat luxusvilla eladását is sikeresen megvalósította!

Olti Gergő vagyok, a Penates Invest Zrt. ügyvezetője. 10 éve vagyok az ingatlanos szakmában. Ez a hivatásom, a szenvedélyem, ezért minden lehetséges módon bővítem tudásom és tapasztalatom. Nem csak ingatlanértékesítői de befektetői projektjeim is szépen proseprálnak, megalapítottam egy 300 főből álló ingatlanos fórumot, MIOSZ tag lettem és létrehoztam egy ingatlanügyleteket megreformáló start-up céget, a Smart Depositot.

Folyamatosan nyomon követem és tanulmányozom a nyugati példákat, így innovatív megoldásaimmal az általam értékesített ingatlanok kitűnnek a piacon. Mivel luxusingatlanokra specializálódtam, ezért pontosan tudom, hogy mi válik be ennél a szegmensnél és mi nem. Mivel inkább a minőségben, mit a mennyiségben hiszek, ezért kevés megbízóval dolgozok együtt, ők viszont maximális figyelmet és szakértelmet kapnak tőlem.

Beszéljenek a számok!

  • Több mint 10 éves ingatlanértékesítői tapasztalat.
  • Több mint 5 éves ingatlan iroda vezetői, tulajdonosi tapasztalat.
  • Több mint 6 éves ingatlanbefektetői tapasztalat.
  • Több mint 1000 ingatlan értékesítésben való közreműködés.
  • Több mint 200 betanított új munkatárs.

Hogyan zajlik a folyamat?

1 Találkozás

Miután felvetted velem a kapcsolatot, egyeztetünk egy személyes találkozót, amikor kimegyek az ingatlanodhoz. A kölcsönös szimpátia mindenképpen szükséges ahhoz, hogy nyugodt szívvel bízhass meg.

2 Megállapodás

Felmérem az ingatlan értékét és meghatározzuk, hogy milyen stratégiával tudunk együttműködni. Ha sikerült megállapodni, akkor már csak hátra kell dőlnöd és várnod a vevőket.

3 Értékesítés

Igény szerint nem csak profi képeket és szöveget, de akár videós hirdetést, home staginget, vagy virtuális túrát is kérhetsz. Nem elégszek meg a hagyományos módszerekkel, a luxusingatlanoknál más szintre kell emelni az értékesítést.

4 Eladás

Minden héten küldök neked beszámolót, statisztikai elemzést, hogy pontos információd legyen az eladás folyamatáról. A szerződéskötéstől számítva néhány hét múlva már át is adhatod a kulcsokat az új tulajdonosnak.

Itt az ideje, hogy ingatlanod értékesítése profi kezekbe kerüljön egy olyan megbízható szakember által, aki egyedülálló, prémium módszerekkel adja el ingatlanod, változatlanul magas áron!

Milyen esetekben érdemes engem megbíznod?

Ha olyanra van szükséged, aki pontosan tudja, hogyan kell magas árkategóriájú ingatlant értékesíteni

Rengeteg ingatlanközvetítő van a piacon, de csak nagyon kevesen vannak magas értékű ingatlanra specializálódva. Az ilyen esetekben többféle módszert érdemes bevetni, hogy valóban az értékének megfelelően lehessen azt eladni.

Ha nem akarsz bajlódni az ingatlanod értékesítésével

Az ingatlanértékesítés nem véletlenül egy külön szakma. Rengeteg idő és energia szükséges egy olyan eladáshoz, amely maradéktalanul elégedetté tesz. Ezt a terhet leveszem a válladról, ráadásul egyedülálló módon az ügyintézés egy része is online történik, hogy még gyorsabb és stresszmentesebb legyen a folyamat.

Ha kiemelt figyelmet szeretnél, nem pedig ha futószalagon kezelnék az ügyleted

Az ingatlanértékesítés nem véletlenül egy külön szakma. Rengeteg idő és energia szükséges egy olyan eladáshoz, amely maradéktalanul elégedetté tesz. Ezt a terhet leveszem a válladról, ráadásul egyedülálló módon az ügyintézés egy része is online történik, hogy még gyorsabb és stresszmentesebb legyen a folyamat.

Gergővel évek óta dolgozunk együtt, ingatlanfejlesztési projekteken. Évente több lakást is forgatunk párhuzamosan, ezek a projektek jelentős százalékában hozzák az előzetesen kalkulált számokat. Az elmúlt 5 év távlatából mondhatom, hogy a közös munka mindkettőnk számára gyümölcsöző és gördülékeny volt!

Nagy Sebestyén

Land-trade kft

SZOLGÁLTATÁSAIM

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS

ÁLTALÁNOS

MEGBÍZÁS

Szakértelemmel és szaktudással rendelkező, OKJ-s végzettségű, etikus ingatlanos

pipa_kek
pipa_kek

Heti szintű kapcsolattartás, statisztikai elemzés, beszámolók készítése

pipa_kek
pipa_kek

Hasznos piaci információkkal, adatlappal és alaprajz átadásával történő, felkészült ingatlan bemutató bemutatás

pipa_kek
pipa_kek

Kiválóan megírt, egyedi hirdetési szöveg

pipa_kek
pipa_kek

Minőségi hirdetési fotók (profi fotós, profi eszközökkel)

pipa_kek
pipa_kek

Hirdetési megjelenés az 5 legnagyobb ingatlan hirdető portálon

pipa_kek
pipa_kek

Extra kreditekkel garantált első oldalon megjelenés

pipa_kek
csik_kek

350 fős privát “Megbízható ingatlanosok” Facebook csoport a közös eladásokért

pipa_kek
pipa_kek

MIOSZ tagság

pipa_kek
pipa_kek

Facebook és Instagram marketing, egyedi videós tartalommal, Vlog formájában

1db választható

150.000 FT + áfa

Hirdetési újságban való megjelenést

1db választható

50.000 FT + áfa

Home Staging (helyszín berendezése értékesítéshez, fotózáshoz: bútorok, kiegészítők, fények, hangulat)

1db választható

50.000 FT + áfa

360 fokos virtuális túra

1db választható

60.000 FT + áfa

Hivatalos értékbecslés (1 db, 90 napig érvényes)

1db választható

50.000 FT + áfa

Online digitális szerződés kötés és online vételi szándéknyilatkozat elfogadását lehetővé tévő platform

pipa_kek
pipa_kek

SZOLGÁLTATÁSI DÍJ

2.9% + áfa

4% + áfa

Lépj mielőtt milliókat veszítenél!

Kapcsolatfelvétel

Tedd meg az első lépést a sikeres eladás felé!

Tartozz te is a több tucat elégedett megbízóm közé, akiknek sikeresen adtam el luxusingatlanjukat!

Facebook messengert választom
Visszahívást kérek
Kapcsolatfelvétel

Tedd meg az első lépést a sikeres eladás felé!

Tartozz te is a több tucat elégedett megbízóm közé, akiknek sikeresen adtam el luxusingatlanjukat!

Facebook messengert választom
Visszahívást kérek

Gyakori kérdések

Nekem már van ingatlanosom, miért bíználak meg téged?

Ha van már akivel együttműködsz, akkor kérdem én: Miért nincs még eladva az ingatlan? Egy luxuskategóriánál még jobban oda kell figyelni, hogy kit választunk értékesítőnknek, mert a hagyományos eszközök nem prosperálnak úgy, mint az alternatív módszerek.

Nincs időm arra, hogy egy újabb ingatlanossal tárgyaljak. Megérné ez nekem?

Egy fél-egy órás találkozó a továbbiakban rengeteg időt spórol neked, hiszen onnantól kezdve minden feladat rám hárul. Csak egy órát kell rám szánnod, onnantól kezdve pedig több órányi és napnyi feladatot veszek le a válladról.

Nem sürgős, hogy eladjam az ingatlanom, így is érdemes együttműködnünk?

Lehet, hogy nem sürgős, de az alternatív értékesítési stratégiával egészen biztosan kapnál olyan ajánlatot, amit jó szívvel fogadnál el. Veszteni valód nincs, legfeljebb eladjuk az ingatlanod magasabb áron.

Ingatlanossal dolgozni egy vagyon. Miért ne adnám el én magam?

Az ingatlanirodák sokféle jutalékrendszerben dolgoznak, viszont az alternatív értékesítési stratégia által biztosított prémium szolgáltatás még nem jellemző Magyarországon. Az exkluzív szolgáltatás valóban jár költségekkel, de kizárólagos szerződéskötés esetén csökken a sikerdíj és mindemellett rengeteg időt, energiát és feszültséget spórolok meg neked.

Akkor is érdemes felvennem a kapcsolatot, ha nem kötnék kizárólagos szerződést?

A legjobban akkor jársz, ha kizárólagos szerződés mellett teszed le a voksod, de természetesen ez a Te döntésed. Vedd fel velem a kapcsolatot és nézzük meg, hogyan tudnék neked ebben az esetben segíteni.